Kajian Keberkesanan Dan Cadangan Rekabentuk Sistem Bekalan Air Basuhan Melalui Kaedah Pengumpulan Air Hujan - Kamaruddin, Azhar (2006)

(untitled)
Penyelidikan ini adalah mengenai satu sistem bekalan air yang berpunca daripada pengumpulan air hujan bagi tujuan basuhan atau penggunaan selain daripada dijadikan air minuman.