Kajian Abu Kelapa Sawit Sebagai Bahan Pengganti Simen Dalam Konkrit - Samsudin, Md Nasser (2006)

(untitled)
Konkrit banyak digunakan dalam pembinaan. Konkrit adalah campuran simen batu, pasir dan air.