Impact Of The Critical Thinking Component In The Health Education Management Of Nurses - Ng , Yoon Mooi (2008)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengenal pasti impak komponen pemikiran kritis dalam kurikulum pendidikan kesihatan kejururawatan bagi pesakit yang mempunyai keperluan yang berbeza.