Evaluation Of Bone Mineral Density Among Patients With Depression In Penang Island, Malaysia - Kurmanji, Jaafer Mosadek (2009)

(untitled)
Depresi merupakan penyakit mental yang digambarkan melalui kesedihan, hilang minat, tidur dan selera makan yang terganggu serta tahap tenaga yang rendah.