Enzymatic Hydrolysis Of Native Granular And Modified Starch Below Gelatinization Temperature - Yussof, Nor Shariffa (2010)

(untitled)
Kesan rawatan haba sederhana (di bawah suhu gelatinisasi), paut-silang dan 'annealing' terhadap tahap kerintangan kanji untuk dihidrolisis oleh enzim pada suhu pra-gelatinisasi (35C) telah dikaji.