Virtual High Throughput Screening For Avian Influenza (H5nl) Neuraminidase Inhibitors - Ismail, Nurul Izza (2011)

(untitled)
H5NI adalah satu daripada sub-jenis Vlrus influenza yang boleh menyebabkan ancaman pandemik bukan sahaja kepada burung, tetapi juga kepada kebanyakan spesis lain termasuk manusia