The Revised M-Of -K Runs Rules Based On Median Run Length - Low , Chun Kit (2011)
Petua larian digunakan untuk meningkatkan kepekaan carta kawalan X Shewhart dalam pengesanan anjakan min proses yang kecil dan sederhana.