Kajian Pengawalan Keupayaan Proses Pengacuan Suntikan Plastik - Ng, Meng Sian (2002)

(untitled)
Pada abad baru ini, hampir semua sektor pembuatan atau sektor yang menawarkan perkhidmatan amat menitik beratkan kualiti barangan ataupun perkhidmatan yang diberi kepada pelanggan. Kalau sesebuah organisasi tidak mementingkan konsep kualiti, maka adalah amat sukar baginya meneruskan persaingan dalam dunia baru ini.