Kajian Terhadap Stail Dalam Sajak-Sajak Latiff Mohidin - Othman, Abu Bakar (2000)
Tesis ini me~pakan kajian tentang stail terhadap sajak-sajak Latiff Mohidin. Kajian ini bertujuan melihat stail dari segi bahasa dan stail dari segi bentuk sajak. Namun begitu, tumpuan utama kajian ini ialah kepada stail bahasa sajak.