The Effects Of A Training Program In Improving Instructional Competencies For Special Education Resource Room Teachers In Jordan - Ahmad Al-Zoubi, Suhail Mahmoud (2007)

(untitled)
Tujuan utama kajian ini adalah untuk menilai keberkesanan suatu program latihan dalam meningkatkan kemahiran pengajaran untuk guru-guru bilik sumber pendidikan khas di Jordan.