The Effectiveness Of Virtual Team : An Empirical Investigation of Manufacturing Industry In Penang Malaysia - Tan, Chong King (2011)
Pasukan maya (virtual team) akan menjadi satu cara asas untuk menjalankan pemiagaan demi organisasi terus bertanding dalam sekeliling global.