Synthesis, Characterization And Optimization Of Nanocomposite Scaffold Using Poly Lactide/Multiwalled Carbon Nanotubes - Jelodar, Hassan Adell (2011)

(untitled)
Poli (L-laktide) (PLLA) scaffold telah banyak digunakan dalam kejuruteraan tisu dalam rangka untuk memperbaharui kulit, tulang, tulang rawan, ikatan sendi dan lain-lain.