Synthesis, Characterization And Biological Properties Of Nickel- And Ironcarboxylate Complexes - Ch'ng , Cynn Dee (2010)

(untitled)
Dalam projek penyelidikan ini, sembilan kompleks Ni(II) telah berjaya disintesiskan daripada tindak balas antara nikel(II) klorida heksahidrat