Roots Of Polynomials - Khaw , Inn Seng (2007)
Punca polinomial mempunyai pelbagai applikasi dalam kehidupan kita. Ia timbul bukan sahaja dalam bidang sains dan kejuruteraan malah dalam bidang perniagaan dan ekonomi dan juga dalam bidang rekaan dan seni.