Residential Satisfaction Of Student Housing Facilities In Malaysian Public Universities - Mohd Najib, Nurul 'Ulyani (2011)

(untitled)
Pada masa kini, kebanyakan daripada pelajar di institusi-institusi pengajian tinggi di Malaysia seperti tidak berpuas hati terhadap kemudahan perumahan pelajar yang disediakan oleh pihak universiti