Recombinant Ns3 Serine Protease From Dengue Virus 2 As A Screen For Small Molecules - Ab Aziz, Nurohaida (2011)

(untitled)
Jangkitan denggi adalah muneul semula sebagai satu penyakit utama dunia dan diklasifikasikan sebagai patogen utama kategori A.