Preconditioned Explicit Decoupled Group Methods For Solving Elliptic Partial Differential Equations - Mohammed Saeed Ahmed, Abdulkafi (2011)

(untitled)
Perkembangan yang pesat bagi kaedah beza hingga adalah didorong oleh keperluan untuk mengatasi masalah yang kompleks hari ini dalam sains dan teknologi.