Physico-Chemical Parameters And Microorganisms As Water Quality Indicators Of Teluk Bahang Reservoir And Batu Ferringhi Treatment Plant - Al-gahwari, Yasser Abdul Kader (2007)

(untitled)
Kajian ini telah dijalankan bermula dari bulan Mei 2005 hingga Disember 2006 untuk memantau dan menilai tahap kualiti air Empangan T eluk Bahang dan Loji Rawatan Batu Ferringhi.