Persepsi Penghuni Rumah Bandar Kos Sederhana Terhadap Keselesaan Dan Kepuasan Berasaskan Kepada Elemen Rekabentuk Lestari - Ahmad, Syazwani (2010)

(untitled)
Kajian ini bertujuan meninjau pembangunan perumahan yang dilaksanakan di bandar bagi mengetahui masalah dan keupayaannya dalam memenuhi keselesaan dan kepuasan sebenar penghuni berasaskan elemen rekabentuk lestari.