Penglibatan Ibu Bapa India Dalam Pendidikan Anak-Anak: Satu Kajian Perbandingan Di Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil Dan Sekolah Kebangsaan Di Daerah Kerian, Perak Darul Ridzuan. - Vellymalay, Suresh Kumar (2011)

(untitled)
Kajian ini memberi perhatian kepada penglibatan ibu bapa pelajar Sekolah Jenis Kebangsaan Tamil SJK(T) dan Sekolah Kebangsaan (SK) dalam pendidikan anak di daerah Kerian, Perak Darul Ridzuan