Penglibatan Guru Dalam Membuat Keputusan, Pengupayaan Dan Perlakuan Proaktif Di Sjk Tamil - Vadiappan, Anpalakan (2011)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengenal pasti penglibatan guru dalam membuat keputusan, pengupayaan dan perlakuan proaktif di Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) di negeri Kedah, Pulau Pinang dan Perak.