Kelewatan Dalam Kelulusan Pelan Pembangunan Dari Perspektif Pihak Berkuasa: Kajlan Kes: Negeri Kelantan Dan Pulau Pinang - Nik. Mahmood, Nik Ab. Aziz (2002)

(untitled)
Kelewatan dalam memberikan kelulusan pelan pembangunan adalah isu lama yang dihangatkan semula ekoran kenyataan Perdana Menteri, Yang Amat Berhormat Dato' Seri Dr. Mahathir Mohamad.