Analytical Method Development And Fundamental Studies On The Separation Of Drugs Using Capillary Electrophoresis - Mitlaq Al Azzam, Khaldun Mohammad (2011)

(untitled)
Kaedah electrophoresis zon rerambut (CZE) bagi pemisahan serentak dadah B- sekatan (atenolol (AT), klortalidon (CH) dan amilorid (AM), menggunakan pengesan UV dan kekonduksian tanpasentuh kupel kapasitif (C4D) telah diperkembangkan dan divalidasikan.