An Exploratory Study On Teachers' Knowledge And Application About The Practice Of Science - Ooi , Hean Beng (2011)

(untitled)
Kajian ini bertujuan meninjau pengetahuan guru dan guru pelatih mengenai amalan sains serta tahap pengetahuan ini dikongsi dengan pelajar-pelajar mereka.