Accounting And Accountability In Islamic Religious Organizations: A Case Study Of Pesantren In The Province Of Nanggroe Aceh Darussalam - Indonesia - Basri, Hasan (2010)

(untitled)
Kajian ini meneliti persepsi Sarjana Muslim mengenai bagaimana sesebuah organisasi Islam mendemonstrasikan akauntabiliti kewangan mereka dan peranan laporan kewangan dalam meningkatkan akauntabiliti