Design And Evaluation Of Multiparticulate Systems Prepared Using Sieving-Spheronisation And Extrusion-spheronisation - Karim, Sabiha (2011)

(untitled)
Dosej berbentuk pelet boleh disediakan melalui pelbagai kaedah yang biasanya memakan masa serta memerlukan tenaga kerja yang banyak.