An Exploratory Study Of The Experiences Of Young Women And Men As Members Of Pakatan Rakyat: A Case Study In Penang, Kuala Lumpur And Selangor, Malaysia - Teo , Sue Ann (2010)

(untitled)
Kajian ini meneroka dan menganalisis pengalaman yang berbeza antara pemuda pemudi sebagai ahli parti politik Pakatan Rakyat di Pulau Pinang, Kuala Lumpur dan Selangor.