Perbandingan Pelaksanaan Kurikulum Bidang Pemasaran Dan Kecekapan Pelajar Antara Institusi Pendidikan Tinggi Di Malaysia - Subramaniam, Ilangko (2010)

(untitled)
Pem1asalahan yang sering diperkatakan ialah sejauh manakah pelajar di institusi pendidikan tinggi menguasai kecekapan untuk menghadapi alam pekerjaan dalam bidang pengajian yang dikuti.