Sumbangan Dr. W. E. Deming Terhadap Corak Pengurusan Kualiti Syarikat-Syarikat Multinasional Di Malaysia - Chua, Chae Hiang (1998)

(untitled)
Tesis ini membincangkan tentang sumbangan William Edwards Deming terhadap bidang pengurusan kualiti serta pengaruh beliau terhadap corak pengurusan kualiti dalam syarikat-syarikat multinasional di Malaysia.