The Significance Of Spatial Factors Influencing The Price Of Heritage Properties Georgetown Penang - Soon, Lam Tatt (2010)

(untitled)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk menentukan kepentingan faktor-faktor reruang yang dipilih sekali gus menentukan faktor-faktor reruang yang mempengaruhi harga hartanah warisan di George Town 1, Pulau Pinang.