The Condition Of Quadratic And Cubic Bezier Curves To Touch A Constraint Line - Ahmad Shukri, Fuziatul Norsyiha (2010)

(untitled)
Bezier merupakan satu daripada polinomial yang paling berpengaruh untuk interpolasi.