Hibiscus Rosa-Sinensis Leaf As Coagulant In Wastewater And Leachate Treatments - Awang, Nik Azimatolakma (2011)

(untitled)
Penggunaan bahan penggumpal makromolekul semulajadi mempunyai masa depan yang cerah memandangkan sumbemya yang mudah diperolehi, murah, fungsi yang pelbagai dan kebolehrosotannya berbanding bahan penggumpal berasaskan kimia.