Characterization And Properties Of Styrene Butadiene Rubber/Recycled Acrylonitrile-Butadiene Rubber (Sbr/Nbr) Blends - Zulkepli, Nik Noriman (2011)

(untitled)
Pengitaran atau penggunaan semula sarung tangan getah kitar semula akrilonitril-butadiena (NBRr) dengan pencampuran getah sintetik stirena butadiena (SBR) boleh mewujudkan suatu peluang terhadap altematif produk baru.