The Private Rates Of Return To Education In Pakistan - Mohammad Farooq, Mohammad Farooq (2010)

(untitled)
Pembangunan model insan, terumanya melalui pendidikan dan persekolahan dianggap sebagai faktor utama dalam menjana pembangunan sesebuah negara.