Synthesis, Characterization And Activity Of Titanium Dioxide Based (Ca, Ce, W)-Ti02 Photocatalysts For Degradation Of Dye And Pesticide - Akpan, Uduak George (2011)

(untitled)
Pengindustrian global berhadapan dengan berbagai cabaran. Pelepasan yang tidak diingini melibatkan produk dan bahan cemar yang karsinogen dan toksik ke dalam persekitaran oleh industri tekstil