Adsorption Of Methylene Blue And 2,4-Diciilorophenol Onto Modified Activated Carbons Prepared From Agricultural Waste - Shaarani, Farra Waidda (2010)

(untitled)
Kos bahan mentah yang tinggi dalam penghasilan karbon teraktif komersil dan kesukaran dalam penjanaan semula karbon teraktif yang telah digunakan menghadkan penggunaan karbon teraktif dalam industri rawatan air sisa.