Study On The Development Of Ceramic Cutting Tool (zta I Zta-mgo) And Its Machining Performance In Slot Milling - Hassan, Mohd Nor Hakim (2010)
Daripada pelbagai bahan mata alat pemotong yang boleh didapati, bahanbahan seramik mempunyai potensi untuk digunakan sebagai mata alat pemotong .