Penilaian Biometri Fetus Di Pulau Pinang Dan Perbandingan Dengan Kajian Lain - Ramli, Ramzun Maizan (2005)
Kajian ini menumpukan· kepada penilaian terhadap biometri fetus di kalangan wanita mengandung di Pulau Pinang dan perbandingannya dengan kajian sonografik lain.