A Study On The Menopausal Experience Of Kelantanese Women - Dhillon, Hardip Kaur (2005)
Menopaus ataupun putus haid telah dikaitkan dengan pelbagai gejala sementara biasa (typical) dan yang bukan biasa (atypical).