Faktor Pemakanan Dan Sosial Terhadap Penyakit Otitis Media Kronik Di Kalangan Kanak-kanak (1-12 Tahun) Di Kota Bharu,Kelantan - Che Mohd Yusoff, Mohd Nasir (2003)
Kajian bercorak kes kawalan prevalens ini melibatkan 102 kanak-kanak berumur 1 hingga 12 tahun yang mengidap penyakit Otitis Media Kronik (OMK) yang dirawat di dua klinik pakar iaitu Hospital Universiti Sains Malaysia dan Hospital Besar Kota Bharu.