Pharmacoepidemiological Aspects Of Oral Contraceptives From A Family Planning Clinic In Penang - N Nagalingam, Ambigadevy (1995)
Sejumlah 961 rekod maklumat pesakit perempuan yang mengunakan ubat kontraseptif oral dipilih secara rawak untuk kajian dari salah satu klinik perancang keluarga di Pulau Pinang.