Molecular Screening Using Non Radioactive Differential Display Technique In Malay Kelantanese Patients With Peptic Diseases - Wan Talb, Wan Rohani (2005)
Penyakit ulser peptik merupakan penyakit ~onik yang kerap berlaku pada golongan dewasa dan telah terbukti disebabkan oleh komponen ~warisan pelbagai penyebab.