Kajian Intervensi Komuniti Terhadap Faktor- Faktor Risiko Penyakit Kardiovaskular Di Kalangan Masyarakat Luar Bandar Kelantan - Alwi, Asharina (2002)
Penyakit kardiovaskular telah muncul sebagai penyebab kematian utama di Malaysia sejak satu dekad yang lalu.