Cardiovascular Disease Morbidity And Mortality And Its Relationship With Risk Factors In Kelantan Population - Abu Bakar, Roselina (2009)
Objektif kajian ini adalah untuk mengenalpasti insiden penyakit kardiovaskular dan menyiasat hubungkaitnya dengan faktor-faktor risiko penyakit kardiovaskular di kalangan penduduk Kelantan.