Perbezaan Respon Terhadap Halangan Reseptor Beta Di Kalangan Kaum-kaum Di Malaysia - Ghulam Rasool, Aida Hanum (1998)
Tidak banyak diketahui tentang perbezaan etnik dalam respon terhadap drug antara kaum-kaum di Malaysia.