Dental Age In Kelantanese Malay Population Based On Demirjian's Method - Abu Asab, Saifeddin Hamed (2009)
Umur gigi amat penting untuk menganggarkan umur seseorang individu yang belum dewasa, membantu pakar pergigian pediatrik dan pakar ortodontik merancang pelan rawatan yang betul dan membuat penilaian perkembangan tahap gigi untuk sesuatu masalah perubatan.