Kajian Sistem Kesihatan Di Estet-estet Di Semenanjung Malaysia Dengan Penekanan Kepada Pengurusan Ubat-ubatan - S.rajendram, Santhanathan (2002)
Sistem kesihatan di estet merupakan salah satu jenis perkhidmatan kesihatan yang memberikan perkhidmatan kepada masyarakat estet di negara kita.