In Vitro And In Vivo Evaluation Of Locally Produced Dental Porcelain - Abu Sharbeh, Hazem Yousef Ali (2007)
Biokompatibiliti porselin pergigian amat penting untuk kejayaan jangka panjang prostesis pergigian disebabkan persentuhan dengan tisu oral dalam jangka masa yang panjang.