Evaluation Of Antibiotics Prescribing Pattern In Government Hospitals Of Yemen Republic - Ahmed Al-shami, Abdulkareem Mohammed (2006)
Kajian penggunaan ubat adalah penting dalam menentukan status penggunaan ubat dalam sesuatu negara.