Clinical And Radiological Bone Density Study Of Immediate Placement Of Coral Coated Dental Implant - Ali Taher, Ali Abdul Kawi (2006)
Implan yang dipasang terus atau sejurus setepas gigi dicabut telah membuktikan suatu strategi rawatan yang telah memberi kejayaan yang baik.